Din indkøbskurv er tom.

Anledning

I løbet af livet er der mange højtider, der skal fejres og fester, der skal holdes. For at din fest skal blive en succes, er det allervigtigste en god planlægning. Alt skal tilrettelægges. Her hos Kija-design ved vi godt, hvilket stort arbejde, der ligger foran dig.

Derfor har vi gjort det nemt for dig at finde indbydelser, bordpynt, pynt til lokalet og alt det andet, du skal bruge til lige netop den anledning, du skal holde en fest.

Der er mange ting at overveje. Du skal finde en dato – hvis den ikke giver sig selv. Indbydelserne skal sendes. Gaver skal indkøbes (til æresgæsten, hvis det ikke er dig selv). Menuen der skal serveres, skal sammensættes. Bord og festlokale skal pyntes. Og alt skal være klappet og klart, til dagen endelig oprinder. 

 

Det skal fejres

Derfor har vi valgt at dele vores tusindvis af festartikler op i anledninger. Nogle fester og højtideligheder er et must at fejre, som f.eks. barnedåb, konfirmation og bryllupsdage livet igennem og selvfølgelig alle fødselsdagene – runde som halvrunde – og alle børnefødselsdagene. Eller jul og nytår eller valentinsdag.

Det kommer du ganske enkelt ikke uden om. Det er dage, der skal fejres med pomp og pragt, og der må gerne gå en rød tråd igennem hele festen, så det bare svinger sammen og skaber en stemning. Det gælder, hvad enten det skal være den romantiske stemning, den hyggelige stemning, den barnlige stemning eller måske en fest og farver-stemning.

Den røde tråd kan du skabe ved at vælge lige netop den fest, du skal arrangere blandt mulighederne herover.

 

Der er altid en anledning

De fleste af os har egentlig nok ikke brug for anledning – eller synes, at der altid er en anledning. Er der ikke nogen mærkedage, så kan vi da fejre, at det er sommer med en havefest. Eller at veninden eller niecen skal have en baby og holde babyshower for den kommende mor.

Klik på den mærkedag, du vil fejre på en måde, så den aldrig bliver glemt, og se alle vores festartikler til den pågældende anledning.

 

Bevar overblikket

Ydermere har vi delt de rigtig store kategorier endnu mere op. I menuen foroven til venstre er der ud for nogle af kategorierne et lille plus (+). Når du trykker på plusset, får du en yderligere opdeling, så du f.eks. kan vælge mellem dreng og pige, mellem julebelysning og julepynt eller lignende.

Gå på opdagelse i vores store udvalg, og få succes med din næste fest. Når du bestiller hos Kija-design, får du dine varer leveret hurtigst muligt.

Har du brug for inspiration, så følg os på Facebook – hvor vi også afholder konkurrencer med spændende præmier – eller tilmeld dig vores nyhedsbrev her nederst på siden, så får du også gode tilbud og interessante nyheder lige ind i din indbakke.