Din indkøbskurv er tom.

Barnedåb

En barnedåb er barnets første fest - og derfor bør den fejres med manér. Barnedåben skal være hyggelig og stemningen kan hjælpes på vej af det helt rette barnedåbspynt og tilbehør

Hos kija-design ønsker vi at inspirere dig til en uforglemmelig dag. Vi vil starte med den rette borddækning til en barnedåb. Bordkort hører til en barnedåb. Det fortæller, at dåben fejres og er mere formel end den almene komsammen i familien. Et sødt bordkort benyttes ikke kun til barnedåben, men kan også gemmes til minde om den store dag. I vores sortiment finder du bordkort, der er klar til at komme på bordet, men du finder også muligheder for gør-det-selv bordkort. Det er sjældent, at bordkort stilles direkte på tallerkenen - der skal gerne være en serviet imellem. Hos os finder du servietter til barnedåb hvad enten du ønsker ensfarvede eller med søde motiver.

En sådan borddækning fører os videre til selve bordpynten. En barnedåb har fortjent en flot bordpynt. Med en bordløber, stearinlys og forskelligt "drys" kan du gøre din bordpynt personlig, så den passer til den nyfødtes barnedåb. Det er ikke kun på bordet, at der bør være pynt til sådan en lejlighed. I vores sortiment finder du både pynt og dekoration til barnedåb.

Din dåbspynt og evne til dekorering findes ikke kun på et flot dækket festbord. Hos kija-design finder du lækkert pynt til den kommende barnedåb. Flere af vores varer kan bruges i hele lokalet - herunder vores balloner med sød tekst eller søde figurer. Placer dem rundt omkring til glæde for børn og voksne. Med karton, klistermærker og andre features kan du selv kreere fantastisk pynt til den kommende dåb.

Ovenstående er ikke en facitliste, men en inspiration til den kommende barnedåb. Vores sortiment indeholder mange former for festartikler og på denne side finder du festartikler, der passer til barnedåb. Kija-design forhandler smukke ting til din og dit barns drømmefest.