Din indkøbskurv er tom.

Bryllup

Brylluppet er en af livets helt store fester og en dag, som mange, særligt piger, drømmer om allerede, fra de er helt små. Forhåbentlig holder ægteskabet ved i medgang og modgang, til døden jer skiller, og derfor er et bryllup og det at blive gift en unik fest og en ganske særlig begivenhed, som det er vigtigt at fejre med maner. Hold et brag af en romantisk bryllupsfest for jeres nærmeste med bryllupspynt her fra sortimentet, hvor du finder inspiration til bryllup og kan få styr på alt fra invitationer til bryllup til bryllupspynt i lange baner til den store dag.

Bryllup inspiration – find alt til din bryllupsfest

Et bryllup er det ultimative bevis på kærligheden imellem to mennesker, der elsker hinanden, og denne særlige dag skal derfor naturligvis gøres til noget helt specielt og udover det sædvanlige. Det kræver planlægning af alt fra indbydelser til bryllup og til selve den udvalgte bryllupspynt på dagen. Hos Kija-design finder du blandt andet et stort udvalg af:

-          Enkle bordkort til bryllup med flotte detaljer

-          Alt i bordpynt til bryllup og borddækning til bryllup

-          Diverse bryllupsdekorationer og bryllupspynt, herunder tyl og kuglelys

-          Indbydelser til bryllup, så venner og familie kan reservere dagen

-          Diverse inspiration til bryllup, så du kan vælge det helt rigtige tema til bryllupsfesten

-          Pynt til bryllup og tilbehør til både vielse, reception og selve festen

Uanset hvad du står og mangler i pynt til bryllup eller invitationer til den store dag, kan du derfor finde det billigt her hos os, hvor du nemt kan bestille en skræddersyet pakke med netop det bryllupspynt, du skal bruge. Vi vil nemlig rigtig gerne hjælpe dig med at gøre brylluppet til en dag, du aldrig glemmer. Kig siden igennem, og find bryllupsinspiration til dit eget eller andres bryllup i de forskellige kategorier inden for bryllupspynt til den helt perfekte bryllupsfest. 


Bryllupsfest – en dag med stolte traditioner 

Brylluppet som begivenhed er en gammel tradition, og engang var det forældrene, der valgte deres børns udkårne. Dengang var det også brudens familie, der skulle betale hele festen, og det kunne godt blive noget af en økonomisk udskrivning. I dag er brylluppet stadig en af livets største og dermed også ofte dyreste fester, men til forskel fra i gamle dage vælger de fleste i dag selv deres partner, som de vil dele resten af livet med, og brud og brudgom deler udgiften til brylluppet ligeligt imellem sig.

Nogle traditioner hænger dog ved, og blandt disse traditioner er troen på, at bruden på dagen skal bære noget nyt, noget gammelt, noget lånt og noget blåt for at få mest mulig lykke i sit kommende ægteskab. Vi kan hjælpe dig med at få to af disse ting godt i hus inden bryllupsdagen; nemlig henholdsvis noget nyt og noget blåt, som du nemt finder blandt vores bryllupstilbehør. Vi har både handsker, diademer og hårpynt, samt mange andre smykker til bryllup, der kan agere ”noget nyt”. ”Noget blåt” finder du også hos os i form af eksempelvis et blåt strømpebånd med smukke perler. De sidstnævnte ting, ”noget lånt” og ”noget gammelt”, må du dog selv klare, for det har vi lidt sværere ved at hjælpe med. Men mon ikke venner, veninder eller familie har noget, som du kan bruge for at følge traditionerne til dørs?

 

Skab de perfekte rammer for dit bryllup

Et bryllup kræver et stort forarbejde, og for de fleste begynder det hele længe før den store dag. Lokalerne skal bookes, invitationer til bryllup skal sendes ud, og temaet for bryllupsfesten skal vælges. Men ikke nok med det, så skal der også vælges menu for dagen, kjole til bruden og jakkesæt til gommen, samt en masse andre små detaljer som eksempelvis manchetknapper og slipsenåle eller den helt rigtige bryllupspynt til bryllupskagen. Intet må nemlig være tilfældigt på denne dag, som gerne skal blive til et hjerteligt minde for livet om en af de bedste dage i både brudens og brudgommens liv. Det er op til brudeparret og den eventuelle bryllupsplanlægger at samle hele puslespillet og få enderne til at mødes, men med alt i tilbehør til bryllupsfest her fra Kija-design er I allerede godt på vej.

 

Alt i bryllupspynt til den store bryllupsfest

Selvfølgelig kræver et bryllup bordpynt som noget af det vigtigste. Her på siden kan du derfor finde bryllupsinspiration til alt fra bordpynt til bryllup over bryllupsdekoration til pynt til de smukkeste indbydelser til bryllup. Vi har gjort det nemt at finde pynt til bryllup, der er skræddersyet og klart til brug uden at blive upersonligt. En bryllupsfest skal nemlig først og fremmest handle om det lykkelige brudepar, så vis, hvem I er, gennem den bryllupspynt, I vælger til jeres bryllup.

Gæsterne skal gerne kunne se en sammenhæng mellem den invitation til bryllup, de sikkert har modtaget måneder før den store dag, og den bryllupspynt, I bruger til selve bryllupsfesten. Det skaber det mest gennemførte resultat og gøres nemt med et gennemgående tema til bryllupsfesten, som du kan finde inspiration til her på siden. Vi har eksempelvis pynt til bryllup med sommerfugle, herunder bordkort til bryllup og bordpynt til bryllup, der er perfekt til et skønt sommerbryllup udendørs i haven. Det er dog kun fantasien og jeres fælles drømme, der sætter grænser for, hvilket tema, I kan have til jeres bryllupsfest, og I mange tilfælde har Kija-design den perfekte bryllupspynt til at understøtte jeres valgte tema.

 

Fantastisk borddækning til bryllup med Kija-design

I sortimentet af bryllupspynt her på siden finder du blandt andet bordløbere og duge, der skaber et neutralt lærred for dagens borddækning, så du kan komme i gang med at pynte op ud fra dit valgte tema. Ethvert festbord med respekt for sig selv har både servietter, bordkort og masser af lækkert bryllupspynt. Bordpynt til bryllup er nærmest et kapitel helt for sig selv, og det er absolut tilladt at gå ”all in”, så ingen er i tvivl om, at der er noget at fejre. Pynt op med balloner samt med lys og servietter, og sæt dit personlige præg på pynten til din bryllupsfest!

 

Husk også de små detaljer til før og efter bryllupsfesten

Før det er tid til fest, skal brudeparret vies. Uanset om I har valgt et traditionelt kirkebryllup, at blive viet på rådhuset, eller I har udset jer en helt tredje lokation, er det vigtigt, at alle de små detaljer er på plads. Husk først og fremmest ringene, og placer dem eventuelt på en elegant ringpude for at gøre hele seancen endnu mere romantisk. Efter vielsen er der måske reception med lidt godt til ganen, og derefter kører brudeparret afsted i den, til lejligheden pyntede, bryllupsbil, som skal fragte dem frem til den store bryllupsfest, hvor alting står klar, og gæsterne snart vil ankomme.   

 

Find alt i bordpynt til bryllup online

Et smukt pyntet festbord vil få enhver gæst til glæde sig til at sætte sig til rette, og med bordpynt til bryllup fra Kija-design kan du, selv med få midler, skabe det flotteste bryllupsbord til bryllupsfesten. Alt vores bordpynt og vores bryllupsdekorationer findes i mange forskellige farver og designs, der kan sikre dig en fantastisk borddækning til bryllup.

Hver en lille detalje omkring både vielse, reception og selve bryllupsfesten er med til at sikre en helt speciel og mindeværdig oplevelse for både brudepar og gæster, og hos Kija-design håber vi, at netop vores pynt til bryllup vil være det, der sætter prikken over i’et og gør jeres bryllupsdag både smuk og uforglemmelig. Gå på opdagelse i det store udvalg, og bestil den bryllupspynt og det bryllupstilbehør hjem, der gør hele forskellen for jeres store dag.  

 

Pynt og tilbehør til livets store fester

Hos Kija-design drives vi af et ønske om at kunne være med, når livet fejres. Til bryllup, til babyshower, til barnedåb, til studenterfest, til fødselsdag eller til en af livets mange andre store fejringer, hvor vi samles og hygger os med dem, vi holder af. Vi har pynt og tilbehør til enhver anledning, så uanset, hvad du ønsker at fejre, kan vi hjælpe dig med at få stablet en fantastisk fest på benene med den helt rigtige pynt, der skaber stemning og glæde blandt dine gæster. Skal du giftes, er det nok bryllupspynten, der trækker, men vi håber, at du også vil købe din pynt hos os, når der er andet at fejre.

Når du handler hos os, får du en masse fordele med i købet, som du ikke finder hos andre forhandlere af bryllupspynt. Vi har nemlig et af Danmarks største udvalg af alt til din bryllupsfest, og når du samtidig får lynhurtig levering, billig fragt og fantastiske priser, er det svært at bede om mere. Leder du efter noget, du ikke umiddelbart kan finde her på siden, eller har du spørgsmål til vores varer, til fragt og levering eller noget helt tredje, så kontakt endelig vores medarbejdere i kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig. Vi glæder os til at modtage din bestilling af alt fra bordpynt og udstyr til borddækning til bordkort og invitationer, så du kan få netop den bryllupsfest, du drømmer om!