Din indkøbskurv er tom.

Guldbryllup

Guldbryllup - dæk op med bordpynt i hvid og guld til guldbryllupsfesten

Et guldbryllup er en stor begivenhed - ikke blot for guldbryllupsparret, men for hele familien og alle de nærmeste venner som er inviteret med til at fejre den store dag. Guldbryllup er et stort og ægte bevis på kærlighed og på sammenhold. Guldbryllup fejres nemlig efter hele 50 års ægteskab, og mange par har til den tid nået en alder, hvor det kan være svært at overskue og overkomme opgaven med sådan en stor fest selv.

Hertil er det godt, at der ofte er en familie bag, som glædeligt hjælper til – men når det kommer til inspiration i forhold til pynt, borddækning og et eventuelt tema, så er det os, der gerne vil hjælpe. Når det endelig er blevet besluttet, at der skal holdes en stor fest, så er det nemlig heller ikke helt ligegyldigt, hvordan og hvorledes alting kommer til at foregå og se ud. Der skal overvejes en lokation og ikke mindst en menu. Det skal vurderes, hvilke og hvor mange drikkevarer der skal købes ind. Der skal shoppes nyt tøj, så du kan stråle på den store dag. Og sidst men ikke mindst skal det besluttes, om der skal være tema, og hvad med at overveje en dresscode for at sætte lidt mere kulør på festen?

 

Når der er guldbryllup i familien og der skal holdes fest, så er der altså rigtig mange ting, der skal overvejes og besluttes. Vi hjælper gerne med den helt rette bordpynt. Her på siden finder du duge, servietter, bordkort og mange andre festlige ting og sager. Det hele er holdt i de klassiske farver, nemlig guld og hvid. Her er den traditionelle pynt, men også "sjov" og stemningsfuldt pynt til et uforglemmeligt guldbryllup, hvor dine gæster samtidig er garanteret en god fest. Husk fx at tage et kig på rosenblade i guld, som giver en hyggelig og romantisk stemning. Spred dem både ud over bordet, hvor I spiser, men også i vindueskarme og på gavebordet. Derudover må du ikke glemme en gæstebog, hvor dine gæster kan skrive en sød hilsen og som du efterfølgende kan finde frem, når du er i det nostalgiske hjørne og vil mindes den gode dag. Små søde gaveæsker/favor boxes i forskellige former og størrelser, kunne også være en måde at tilføje lidt anderledes pynt på. Desuden finder du både sugerør og balloner, selvfølgelig også i guld, som med garanti vil være et hit hos de mindste. Lad os hjælpe dig med at stable en uforglemmelig guldbryllupsfest på benene, med den helt rette bordpynt samt fine og morsomme festartikler.

 

Hos Kija-design vil vi rigtig gerne gøre det attraktivt for dig at være kunde. Derfor garanterer vi en række fordele – bl.a. hurtig levering, billig fragt, 14 dages fuld returret og ingen uventede gebyrer. Du kan læse mere om vores fragt- og handelsbetingelser her. Handler du hos os, så kan du altså via nogle få, hurtige klik blive klar til den helt store guldbryllupsfest. Der er ingen grund til at gå på kompromis, når den slags begivenheder skal fejres. Vi ser frem til at modtage din bestilling og ønsker dig en god fest!