Din indkøbskurv er tom.

Halloween

Halloween er årets uhyggelige fest, og den skal fejres med maner

Halloween er et amerikansk fænomen, som vi efterhånden har taget til os i Danmark også. Det er en overgangsfest imellem sommer og vinter, og det falder altid aftenen før allehelgensdag i slut oktober/start november. Allehelgensdag er en mindedag for de afdøde, som markeres med lys og blomster rundt omkring på landets kirkegårde. Halloween har eksisteret i USA i over 150 år, men det er dog først i dette årtusinde, at det rigtigt er kommet til Danmark. 

Dagen har altid været karneval-inspireret, og derfor klæder især børn sig ud i dystre kostumer som fx zombier, skeletter osv., og går derefter fra dør til dør og tigger om slik. Halloween er desuden også den tid på året, hvor vi udhuler græskar og sætter lys i dem udenfor, for at skabe en ”uhyggelig” stemning. Græskarret var oprindeligt noget man satte frem, for at skræmme de dødes spøgelser væk, så de ikke gjorde skade på de levende. Og med alt dette sagt, er Halloween altså en gammel tradition, som man engang tog meget alvorligt, men som i dag mere er en sjov anledning for at klæde sig ud og have det sjovt.

 

Sørg for at din Halloween udsmykning og dekoration lever op til alle dine krav med et smugkig her hos Kija-design.dk. Den 31. oktober er året fest for spøgelser, hekse og andre onde ånder. Det er her vi med god samvittighed kan skræmme andre og lave ægte Halloween pynt. Her i shoppen finder du artikler til en rigtig (u)hyggelig fest, som du og dine gæster vil snakke om længe efter. Balloner, spindelvæv, flydelys, der ligner øjne og servietter og lys i de helt rigtige Halloween farver. Alle vores Halloween artikler kan købes til lave priser, så det ikke bliver alt for omkostningsfuldt at fejre årets mest skræmmende fest. Alt vores Halloweenpynt er holdt i sort, orange og rød, som er de klassiske farver til denne fest. På den måde kender du farverne, når du skal arrangere festen. Kort sagt, så kan du skabe den flotteste og sejeste Halloween fest med festartikler og pynt her fra vores side.

 

Hos Kija-design er vi glade for at kunne tilbyde så stort et udvalg af ting og sager til den ultimative Halloween fest. Når du handler hos os, garanterer vi en masse lækre fordele. Du får hurtig levering, billig fragt, 14 dages fuld returret og ingen uventede eller skjulte gebyrer. Vil du vide mere, kan du læse om vores fragt- og handelsbetingelser her. Når der skal være fest, så kan man lige så godt gå all in på pynt og dekoration og her på siden, kan du nemt og hurtigt klikke dig en masse ting hjem til den helt perfekte Halloween fest. Vi glæder os til at behandle din ordre, og vi håber du får en vellykket fest!