Din indkøbskurv er tom.

Julebelysning og lyskæder

Når juletiden nærmer sig, er der rigtig mange ting, der automatisk følger med. Men for det første er juletiden en kold og mørk tid, hvor dagene føles lange og vi ofte har brug for lidt ekstra optimisme for at komme igennem dagen. Heldigvis er juletiden også en sød tid. Børnene glæder sig til juleaften, og de voksne sørger for at hygge med julebagning, julegaveindkøb og hvad der ellers hører sig til.

Her på siden finder du et hav af julebelysning og julelyskæder. Lyskæder giver den hyggeligste form for belysning til de mørke aftener, hvor vi bruger tid med familien over en gang varm kakao og hjemmebagte boller. Juletræet skal naturligvis pyntes men lyskæder, men hos Kija-design finder du også mange andre slags kæder. Se f.eks denne lyskæde formet som snefnug. Du kan hænge den langs vindueskarmen, eller du kan lægge den på kommoden blandt dit andet julepynt. Det giver en fantastisk varm stemning i hjemmet, og har du børn vil de med garanti også synes det er fedt. Vi har også lyskæder formet som stjerner, og hjerteformede kranse, som pynter flot i vinduet. Er du vild med juletiden og kan lide at gøre noget ud af julepynten, så er der altså ingen undskyldninger for ikke at købe en ny, flot og hyggelig lyskæde her hos os.

Gå endelig på udkig i alle vores juleting og -sager. Synes du også levende lys er den ultimative hyggespreder, så se vores udvalg af julelys og lysestager her, hvor du finder lys i alle de klassiske julefarver; nemlig guld, sølv og rød. Handler du hos os, så fårdu dine varer leveret billigt med GLS til en pakkeshop. Der er altså ingen grund til at vente med at bestille. Vi sender dine varer hurtigt, og du kan derfor i løbet af få dage blive klar til det helt store julepynts-ræs. Lok børnene med lune æbleskiver og de vil elske at hjælpe til med julepyntning derhjemme.