Din indkøbskurv er tom.

Oktoberfest

Oktoberfest - festartikler og udklædning til den store ølfest. Har du nogensinde hørt om den verdensberømte Oktoberfest? Den store, tyske folkefest i München i Tyskland stammer helt tilbage fra år 1810, hvilket vil sige, at festen har været afholdt over 180 gange. Når det ikke er over 200 gange, så er det fordi, at der har været enkelte år uden fest på grund af krig og ufred. I begyndelsen havde Oktoberfesten en klart sportslig karakter, da den daværende kronprins Ludwig interesserede sig meget for det antikke Grækenland og derfor valgte, at festen skulle have karakter af de antikke olympiske lege. Senere hen er festen dog udviklet sig til at være en god årlig tradition for at hygge sig og drikke øl i venners lag. Hvert år bliver Oktoberfesten besøgt af mere end 6 millioner mennesker, og den er med årene blevet så populær, at man i mange lande inklusiv Danmark har taget traditionen til sig, og selv er begyndt at afholde en mindre udgave af festen.

En stor del af Oktoberfesten handler om øldrikning, men udklædning er også en tradition, hvor fanen holdes højt. Kija-design er selvfølgelig derfor klar med et stort udvalgt af sjove ting, som kan gøre din Oktoberfest til årets højdepunkt. Pynt festlokalet op med flag, vimpler og balloner, og festbordet med de helt rigtige Oktoberfest tallerkner, servietter og lys. Alt skal naturligvis være i de klassiske blå og hvide nuancer. Men husk, at festen bliver endnu mere sjov med en oktoberfesthat, ølbriller og tilhørende ølhjelm. Oktoberfesten er mest kendt fra Tyskland, men traditionen har altså også fundet plads i Danmark. Flere og flere arrangerer nu Oktoberfest enten privat eller som større byfest, hvor borgerne kommer hinanden ved på kryds og tværs, og på den måde samler folket. Den helt store ølfest holdes i München, og starter midt i september og slutter i begyndelsen af oktober. Her på siden finder du sjovt tilbehør lige fra udklædning, service, duge og bordløbere til balloner, popcornbægre og tudehorn. Der skal ikke mangle noget til den store fest, og det vil vi hos Kija-design netop sørge for, at der ikke gør.

 

Her på siden er det nemt at shoppe pynt til Oktoberfesten. Vi tilbyder nemlig lynhurtig levering og billig fragt. Er du i tvivl om noget angående vores varer, fragt og levering eller noget helt tredje, så kontakt endelig vores kundeservice, hvor kompetente medarbejdere sidder klar ved telefonen. Vi glæder os til at høre fra dig.