Din indkøbskurv er tom.

Tilbehør til balloner

Når du vil pynte op med balloner, får du også brug for line, tape, ballonpinde eller andre remedier, så du kan holde ballonerne på plads dér, hvor du gerne vil have dem. Alt det udstyr har vi samlet herunder, så du nemt kan få et overblik over det, du mangler. Se udvalget herunder.

Der skal luft i balloner

Hvis du ikke fylder helium i dine balloner, skal der luft i dem. Skal du puste flere balloner op, kan du blive helt ør i hovedet af at puste. Så er det nemmere med en ballonpumpe. Dine balloner holder også længere, når ikke de bliver våde indeni, hvilket de nemt kan blive, når du bruger den gamle mund-til-ballon-metode.

I udvalget herover finder du både den manuelle håndpumpe og den elektriske. Den elektrisk er klart at foretrække, hvis du tit skal puste balloner op.


Balloner på pind eller i snor

Når der er kommet luft i ballonerne, skal de hænges op i ballonline, eller de skal sættes på en pind, som kan stikkes i jord eller sættes i vaser eller lignende. Du kan også sætte dine balloner på bånd, så de kan sidde side om side i en guirlande. Det finder du også i udvalget herover.

Har du fyldt dine balloner med helium, kan du også sætte en line i dem og evt. sætte dem fast med sugekopper eller forsyne dem med ballonvægte, så du har kontrol over dem.

Tjek udvalget herover, måske er der noget, du lige havde glemt, at du da også var nødt til at have, når der skal pyntes op med balloner.


Køb ballontilbehør online

Når du har fundet, det du har brug for til din drømmefest, kan du købe det hele online her på kija-design.dk. Vi er e-mærke-certificeret – din garanti for en tryg handel.