Din indkøbskurv er tom.

Folie tal balloner

De skinnende, blanke folie tal-balloner, som du finder i udvalget herunder, vajer i vinden og skaber festlig stemning både udendørs og indendørs. Alle balloner er af kraftig, blank folie, og alle er formet som tal. På den måde kan æresgæstens fødselsdag, bryllupsdagen eller en dato kundgøres, så ingen gæst eller forbipasserende er i tvivl om anledningen. Køb de festlige balloner, og line op til et brag af en fest.

Folieballoner med tal fås ikke alene i farverige udgaver. Der findes også sølv-balloner formet som tal og talballoner i guld. Du kan naturligvis også få folieballoner i andre former, som du eventuelt kan supplere med – f.eks. et sølvfarvet hjerte til det sølvfarvede to- og femtal til sølvbrylluppet og i den dur.

 

Fødselsdags-balloner med tal

Talballoner er blevet utroligt populære især til fødselsdage. Og hvem vil da heller ikke blive glædeligt overrasket over at få en eller flere balloner, der angiver, hvilket nummer i rækken af fødselsdage, der nu skal fejres? Nej vel?! Og det gælder, hvad end du er 3 år eller 90 år.

Start en god tradition. Kom med en talballon, når der er fødselsdag i familien, eller pynt op med fødselsdags-balloner med tal, når dit barn har fødselsdag. Hvert år. Husk at tage billeder, så bliver der noget at fylde scrapbogen med til den 18-års fødselsdag.

Ud over tallene 0 til 9 kan du også få folie tal-balloner i sæt, f.eks. 25 og 25. Så brug de festlige balloner til fødselsdage, bryllupsdage, jubilæer og andre begivenheder, hvor det giver mening. Det kunne f.eks. være en genforeningsfest for gamle gymnasieelever, hvor årstallet, hvor I startede, vajer i vinden.

 

Tal-balloner med helium

Du skal selvfølgelig fylde dine talballoner med helium. Det giver klart det bedste resultat, for så kan de jo svæve. Husk at købe ballonvægte – i hvert fald hvis de skal være udendørs – så de ikke svæver helt væk, med mindre det er det, der er meningen.

Helium-balloner med tal der stiger til himmels, f.eks. til afslutning på den 18-års fødselsdag – ”farvel barndom, velkommen voksenliv”! – kan jo være vældig bevægende.

 

Køb tal-balloner i vores online butik

Spring køen over, køb dine talballoner her på kija-design.dk, og få dem leveret lige til døren. Nemt og hurtigt. Har du spørgsmål vedrørende din ordre eller nogle af vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon i åbningstiden eller på mail.