Din indkøbskurv er tom.

Det er en gammel tradition, at gæsterne kaster ris efter brudeparret, når de forlader kirken. En rigtig romantisk og hyggelig tradition, som helt sikkert vil være med til at gøre dagen uforglemmelig for de nygifte.

Risposerne bruges i dag både ved kirke, rådhus og som bordpynt. Fyld dem med ris, gerne grødris, da de har en flottere hvid farve end andre ris. Vask dem hvis de støver. Hvis der ikke må kastes med ris ved kirken, kan du anvende fuglefrø i stedet.

Reception med overraskelser

Skal du holde reception for gæster, som ikke skal med til aftensfesten, kan du i stedet pakke små lækkkerier i risposerne, som gæsterne så kan tage med hjem og hygge sig med. Fyld dem med wienermandler eller smukt indpakkede chokolader og måske en hilsen fra brudeparret eller et sødt vers.

Lynhurtige risposer

Risposerne er hurtige og super nemme at lave. Stoffet kan købes færdigklippet meget billigt, og i forskellige kvaliteter som tyl og organza. Mål risene af, så der kommer lige meget i hver pose. Bind et sødt satinbånd, organzabånd eller kordel om, og pynt evt. med med hjerter mv.

 

           

Du skal bruge til risposer: rondel, ris, bånd og evt. pynt.       

 

           

 

Spændende bryllupsbilleder

Husk at få fotografen til at tage billeder af brudeparret, mens der bliver kastet med ris. I den situation er det ofte muligt at få nogle rigtige morsomme billeder, og risene tilføjer billedet et spændende look.

RISPOSER OG SMUKKE TING TIL DIT DRØMMEBRYLLUP >>