Din indkøbskurv er tom.

vandperler-vandkrystaller-lilla-bordpynt-water-beadsVandperler kan virkelig tilføje en wow-effekt, som kan gøre almindelige vaser, skåle og dekorationer til noget helt fantastisk. Vandperler giver uanede muligheder for at gøre borddækningen i forbindelse med bryllup, konfirmation, barnedåb og fødselsdage helt unik. De er nemme og sjove at arbejde med, og så kan de bruges igen og igen.


Sådan kommer du i gang

Du skal bruge: 1 pose vandperler, 1 skål og 1,5 liter lunkent vand.

Vandperlerne og vand hældes i skålen. Efter 6-8 timer har perlerne opnået den fulde størrelse, og det overskydende vand hældes fra. Vandperlerne er nu klar til brug.

vandperler-dekoration-bordpynt

Leg med farver

Vandperlerne findes i mange smukke farver, som kan bruges enkeltvis eller sammen. De smitter ikke af og kan derfor være smukke at mixe.

Vandperler i forskellige størrelser

Ønsker du at få vandperler i forskellige størelser, kan de tages op af vandet inden de når den fulde størrelse. Prøv dig frem med at finde de rigtige størrelse. Er de for små lægges de blot tilbage i vandet i nogen tid.

vandperler-dekoration-bordpynt-fest


 Tips 1

Vandperlerne vil langsomt blive minde, da de tørrer ud. Derfor anbefales det at efterfylde med vand eller spray tilstrækkelig vand over dem.

Tips 2

Ønsker du ikke at anvende vandperlerne efter et stykke tid, kan de lægge til tørre, og de vil derefter svinde ind til den oprindelige størrelse. Tilsæt vand når du vil tage dem i brug igen.


Vigtigt - advarsel

Vandperler er ikke legetøj, så hold mindre børn væk fra vandperlerne.


VANDPERLER I ALLE FARVER - KAN KØBES HER >>