Din indkøbskurv er tom.

Bordpynt

Når først den basale borddækning – dug, servietter, bordkort osv. – er klaret, så kommer du til det sjove og kreative: Bordpynten. Du kan skabe så mange forskellige udtryk med din bordpynt. På selv den mest enkle borddækning kan bordpynt sætte prikken over i’et og signalere, hvilken mærkedag det er, du vil fejre.

Er pengene små, er bordpynten måske et sted, du tænker, du vil spare. Men det er slet ikke nødvendigt. For selv for få midler kan du hos Kija-design pifte dit bord op til noget, der ligner en million. Husk på, at en mærkedag er en dag, du skal huske tilbage på med en god følelse.

Vi har alt fra dugen til servicet og alt det andet der imellem. Og det er selvfølgelig ting, der matcher sammen eller kan skabe en dekorativ kontrast. Og der er noget for enhver smag, så du kan skabe et perfekt veldækket bord.

 

Bord dæk dig

Vi sørger dog ikke for maden, så helt som i Grimm-eventyret bliver det ikke, men en hvid dug kan du godt finde i vores sortiment og meget mere end det. For vi har duge i alle mulige, flotte farver eller mønstre, som passer til en hvilken som helst lejlighed. Og både runde og firkantede.

Oven på dugen kan du lægge en bordløber. Det pifter borddækningen op. Vi har bordløbere af sizoweb, organza og tyl og så alle de andre. Vælg en bordløber med et flot mønster, der matcher i farven til dig dug eller én sm giver en god kontrast, som passer til f.eks. sløjferne omkring stolene eller servietterne.

 

Servietter til ethvert formål

Og servietterne finder du selvfølgelig også her hos Kija-design. Her er ensgarvede servietter, mønstrede servietter og servietter med motiver og print. Her er servietter til ethvert formål - kaffe,- middags- eller frokostservietter.

Du kan også få de lækre, tykke servietter, om bare er nemmere at folde og få til at holde faconen end de almindelige papirservietter. De er bløde og lækre og ligner rigtige stofservietter.

 

Bordplan

Vil du bestemme, hvor gæsterne skal sidde rundt om det veldækkede bord, så må du lave en bordplan. Den kan du hænge op i festlokalet, men stadig er det også en god idé at sætte bordkort på bordet, så er der ingen tvivl.

Hos Kija-design finder både bordkort og bordkortholdere. Her er de klassiske, de elegante, de ekstravagante - ja, alt hvad hjertet kan begære.

 

Lysestager og lys til billige priser

Men du skal heller ikke gå fallit. Ingen af delene behøver du at gøre, når du handler her hos Kija-design. Vi har alt fra små, billige fyrfadsstager med dekorationer, der er en dronning værdig til de lidt dyrere fler-armede stager, og på samme måde har vi også et stort og varieret udvalg af konfetti, figurer, lys.

Det er svært at sige borddækning og -pynt uden også at sige lys – gerne levende lys, men LED er også kommet godt med og kan give samme hyggelige skær som levende lys – og så er de ufarlige. Hos Kija-design har vi lys til enhver anledning.

 

Spring opvasken over

Selvom bordet skal være elegant, kan du jo godt gøre det så nemt for dig selv som muligt. Engangsservice er ikke kun til børnefødselsdagen, havefesten eller temafesten. Hos Kija-design finder du også drikkeglas, skåle, bestik og lignende, du sagtens kan bruge til servering til den mere højtidelige fest, men som stadig er så billigt, at du bare kasserer det efter brug. Så behøver du ikke tænke på opvasken bagefter.