Din indkøbskurv er tom.

Bordpynt

Når først den basale borddækning – dug, servietter, bordkort osv. – er klaret, så kommer du til det sjove og kreative: Bordpynten. Du kan skabe så mange forskellige udtryk med din bordpynt. På selv den mest enkle borddækning kan bordpynt sætte prikken over i’et og signalere, hvilken mærkedag det er, du vil fejre.

Er pengene små, er bordpynten måske et sted, du tænker, du vil spare. Men det er slet ikke nødvendigt. For selv for få midler kan du hos Kija-design pifte dit bord op til noget, der ligner en million. Husk på, at en mærkedag er en dag, du skal huske tilbage på med en god følelse.

Sidst jeg skulle holde babyshower for en veninde – hendes barn nummer to – spurgte jeg hendes lille datter, om hun vidste, hvad en mærkedag var. ”Ja”, svarede hun, ”det er sådan en dag, man rigtig kan mærke – indeni!” Og hun har jo ret. Så på sådan en dag skal du ikke gå på kompromis.


Lysestager til billige priser

Men du skal heller ikke gå fallit. Ingen af delene behøver du at gøre, når du handler her hos Kija-design. Vi har alt fra små, billige fyrfadsstager med dekorationer, der er en dronning værdig til de lidt dyrere fler-armede stager, og på samme måde har vi også et stort og varieret udvalg af konfetti, figurer, lys.


Lys i alle afskygninger

Det er svært at sige borddækning og -pynt uden også at sige lys – gerne levende lys, men LED er også kommet godt med og kan give samme hyggelige skær som levende lys – og så er de ufarlige. Hos Kija-design har vi lys til enhver anledning.


Billig dekoration

En både hurtig og billig måde at pynte bordet på er med konfetti – det er så ikke så nemt at genbruge, med mindre du f.eks. lægger det under en glasplade, så du nemt kan samle det sammen igen, men flot er det.


Få dobbelt op

En nem måde at spice dine dekorationer – vandperler, små lys, konfetti, tørrede rosenknopper osv. – op på er ved at lægge dem i spejlfade. Det fordobler effekten og giver et fantastisk flot look. Spejlfade fås i forskellige størrelser, former og til forskellige priser, så der er noget for enhver smag.


Vi har masser af ideer

Har du brug for inspiration til din bordpynt, så kig forbi bloggen, eller følg os på Facebook. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev her nederst på siden, så får du tilbud, aktuelle nyheder og gode ideer lige ind i din indbakke.