Din indkøbskurv er tom.

Sizoweb bordløber

Til livets vigtige og festlige begivenheder er det alfa og omega at bordet tager sig ekstra godt ud. En smuk borddækning er en stor del af festen, da bordet er noget af det første gæsterne ser, når de kommer ind i festlokalet. Her hos Kija-design finder du alt, hvad du skal bruge til borddækningen.

Hvad enten det er til den romantiske bryllupsfest, den ungdommelige konfirmation, den eventyrlige børnefødselsdag eller barnets første fest, barnedåben, så har vi alt til faget hørende. Herunder finder du flotte sizoweb bordløbere, der lige tilfører dit bord dét ekstra, der skal til.

Sizoweb bordløberne er tynde løbere, der er fremstillet af lange, sammenflettede fibre på en sådan måde, at de danner et spind (web) og giver et gennemsigtigt look, så dugen under kan ses igennem.

 

Pynt dit bord med sizoweb

Derfor skal du også vælge en bordløber, der matcher i farven. Det kan være en kontrastfarve, en farve der passer til bordets øvrige pynt – f.eks. servietter eller lys – eller en farve der er lig dugens, så de vævede tråde ligner et mønster i dugen. Det giver en super flot effekt og er en nem måde at pynte bordet på.

Du kan også vælge en farve, der passer til begivenheden – en kobberfarvet til kobberbrylluppet, en sølvfarvet til sølvbrylluppet, en sort til halloween osv.

Det er nemt at finde den farve, der passer lige netop til dit bord. For hos Kija-design har vi rigtig mange farver og nuancer, du kan vælge imellem.

 

Sizoweb og sizoflor bordløber på rulle

Du kan få sizoweb og sizoflor bordløbere til din fest, uanset hvor stor eller lille festen er, for vi har bordløberne i forskellige længder. I bredden er de alle 30 cm.

Vi leverer din bordløber på en rulle, så der ikke er nogen skarpe folder. Det gør den nem at lægge på. Bare rul ud, klip af – om nødvendigt – og så ligger den der. Den ligger helt glat og tæt til dugen. Nemmere bliver det ikke.

Har du rester kan du binde det om lysestagerne, vaserne eller lignende og få en ekstra matchende og ekstrem flot bordpynt.

 

Inspiration til bordpynt

Har du brug for mere inspiration til din borddækning, så tjek vores blog, eller følg os på Facebook, hvor du også kan deltage i forskellige konkurrencer og vinde spændende præmier.

Vil du modtage nyheder, tips og tilbud i din indbakke fra Kija-design, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Det er nemt, du indtaster blot din mailadresse i feltet nederst på siden, og klikker på Tilmeld-knappen.

 

Køb sizoweb bordløber online med hurtig levering

Når du bestiller sizoweb bordløbere og andre artikler online hos Kija-design, pakker og sender vi din ordre så hurtigt som muligt.

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte vores venlige kundeservice enten på tlf. +45 5050 9500 eller på mail: info@kija-design.dk.

Hvilken sizoweb bordløber skal gøre dit festbord til en mindeværdig oplevelse?