Din indkøbskurv er tom.

Kuglelys

Kuglerunde kuglelys i alverdens farver og størrelser. Et eldorado, et mekka, et paradis. For er der noget mere fascinerende end at sidde og kigge ind i flammen på det glatte, kuglerunde stearinlys. Der er noget eventyrligt over dem. Noget beroligende og noget hyggeligt.

Kuglelysene med metallic skær giver en fornemmelse af Aladins hule, mens de matte har noget romantik og majestætisk over dem. Selv når de er brændt et stykke ned, har de en vis charme med deres bløde former.

Hos Kija-design har vi et stort udvalg af kuglelys. Vi har også nogle med print, som er perfekt til eksempelvis temafester, fødselsdage og lignende. Se hele vores store udvalg her.

 

Enkelt og stilfuldt

Et kuglelys fungerer fint bare i en stage. Helt for sig selv – enkelt og stilfuldt.

Men kuglelys er også særdeles velegnede til dekorationer. Sæt dem f.eks. på et yndigt spejlfad med en lille grøn plante, blomsterhoveder, perler, sløjfer, andre lys eller andre dekorative effekter. Det er din kreativitet, der bestemmer udfaldet.

 

Til bord og reol

En lav stage et kuglelys i, og så er der hygge. De runde lys har mange anvendelsesmuligheder.

Sætter du mange kuglelys i forskellige størrelser sammen i en lige række f.eks. oven på din rumdeler, ser det næsten ud som perler på en snor. Det giver en flot effekt. Du kan sagtens mikse matchende farver eller kontrastfarver med hinanden. Læg evt. små glaskugler eller perler sporadisk imellem.

Kuglelys ser også flotte ud i et stort glas på en bund af mos, perler eller f.eks. i lidt farvet vand.

 

Til jul og påske

Kuglelys er julelys … og påske og pinse og alt det andet. Til jul og påske og andre højtider kan du nemlig også sagtens bruge kuglelys. Kuglelys ser fantastiske ud blandt kogler og gran eller i en fuglerede. Du kan også bruge de runde lys i adventskransen – eller sætte fire kuglelys på et fad eller i en bakke og pynte med julepynt og gran.

Eller hvad med at sætte dem i en gammel æbleskivepande, som du sirligt pynter. Så bliver det da ikke mere jul i den gamle Præstegård.

 

Køb dine kuglelys billigt online

Slip for køen og for fejlkøb. Sid hjemme i ro og mag, og beslut dig for, hvilke kuglelys du skal have. Skal det være de lyseblå, så kom dem i kurven. Skulle det hellere have været de blå metallic, så fjern de lyseblå, og læg i stedet de andre i kurven. Måske skulle det være et miks?

Det er ikke nemt at vælge, men det er nemt at lægge varer i kurven, fjerne dem igen, lægge andre i osv., når du handler på Kija-design. Det hele foregår nemlig online. Det betyder også, at du har meget bedre vilkår, hvis du fortryder dit køb. For hos Kija-design har fortrydelsesret, det har du ikke i en fysisk butik.

Har du spørgsmål til nogle af vores varer, så kontakt os på tlf. +45 5050 9500 i telefontiden, eller send os en mail – info@kija-desgin.dk – hele døgnet alle årets dage.