Din indkøbskurv er tom.

Gæstebøger og fotoalbum

Forevig barnedåben, konfirmationen, brylluppet eller hvilken højtidelig mærkedag, du gerne vil mindes med søde hilsner fra dine gæster. Det kan du gøre ved at lægge en gæstebog frem eller lade den gå rundt. Hos Kija-design finder du et stort udvalg af gæstebøger til enhver lejlighed.

Der er de helt neutrale, der kan bruges til enhver lejlighed – også de særlige lejligheder – men der er også nogle, der signalerer, at de er beregnet til noget ganske bestemt, som f.eks. barnedåb eller bryllup.

Du kan vælge mellem helt enkle, ensfarvede, som du selv kan pynte eller mønstrede, dem med flotte print eller de smukt eller romantisk dekorerede med sløjfer, blonder, bånd og similisten m.m. Du kan også vælge en, hvor der er plads til et billede på omslaget.

 

Giv dine gæster lyst til at skrive i gæstebogen

Desværre er der mange mennesker, der ikke bryder sig om at skrive i gæstebøger som regel med en undskyldning om, at de ikke kan finde på noget at skrive. Det er lidt synd, for det er sammen med alle billederne et uvurderligt minde for dig, når først festen er ovre.

Men du kan jo indbyde dem til at skrive ved at starte gæstebogen med et lille digt:

I anledningen af at vi skal dele avis, seng og bord,
ville det glæde os meget, om du ville skrive et par ord.
Det behøver ikke være en roman eller en hel novelle.
Blot dit navn og en hilsen, så vi ved, du var her, vil tælle.
Så kan vi om mange år, når vi igen ta’r bogen frem
se, hvem der fejrede os, og at du var blandt dem.

Eller lignende, hvis det er til et bryllup. Du kan lægge gæstebogen og sætte en fin pen – som du i øvrigt også kan finde her på siden – for enden af gavebordet. Det kommer alle gæsterne på et eller andet tidspunkt forbi.

Du kan også lade gæstebogen gå rundt under middagen – det får tit flere til at skrive – men du risikerer sovse- og rødvinspletter eller lignende i og på bogen. Om du synes, det bare er et ekstra minde, må du selv bedømme.

 

Gæstebog som gave

Du kan også bruge en gæstebog som gave. Du kan forære æresgæsten den indpakket og lade ham/hende selv forestå, at gæsterne får skrevet i den, inden de går hjem. Eller du kan sørge for i al hemmelighed, at alle gæster får skrevet og forære æresgæsten gæstebogen fyldt med hilsner, når festen slutter.

 

Køb gæstebøger online

Når du køber din gæstebog online her hos Kija-design, sender vi den hurtigst muligt til dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vore kundeservice på tlf. +45 5050 9500 på hverdage mellem kl. 10-15 eller alle dage hele døgnet på info@kija-design.dk.

Har du lyst til inspiration og nyheder inden for festartikler, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her nederst på siden, eller følg os på Facebook, hvor du også kan deltage i sjove konkurrencer og vinde fine præmier.