Din indkøbskurv er tom.

Konfettirør

Konfettirør er festlig og spændende underholdning til firmafester, fødselsdage, bryllupper –ja til alle tænkelige fester. Kija-designs konfettirør er af god kvalitet, og effekten er imponerende. De er nemme at skyde af og virker uden ild og krudt.

Konfettirør er altid et hit. Hos Kija-design har vi et bredt udvalg, så du kan finde den konfetti, der vil sætte prikken over i’et på din fest. F.eks. har vi guld- og sølvkonfetti der egner sig perfekt til guld- eller sølvbrylluppet eller måske til festen med hollywoodtema, eller når teenageren holder fødselsdag med X-Factor som tema.

Vi har også konfettirør med rosenblade eller sommerfugle. De vil gøre sig godt til konfirmationen eller brylluppet. Til brylluppet kan de f.eks. bruges i stedet for ris.

Se selv vores store udvalg, og få inspiration til, hvilken konfetti du vil pifte din fest op med.

 

Sådan fungerer konfettirør

Det er ganske ufarligt at bruge konfettirør. Dog skal du ikke sigte direkte mod mennesker, dyr eller elektricitet. Hold god afstand! Konfettien skydes 5-8 meter ud i luften.

Det er i den øverste del af røret, konfettien befinder sig. Den nederste del består af en trykluftpatron. Hold røret skråt ud fra kroppen, og drej på ringen med pilene. Puff! Nyd den herlige magi af et hav konfetti der skydes ud med voldsom kraft og daler stille og yndefuldt ned mod jorden.

Husk at konfetti af folie ikke forgår i naturen, så dem bør du ikke bruge udendørs.

Hav kameraet klar. Konfetti tager sig nemlig – ligesom sæbebobler – fantastisk godt ud på billeder og skaber en eventyrlig stemning i billedet.

 

Få gode tilbud

Der kommer hele tiden nye, sjove konfettirør. Hvis du vil følge med i, hvornår der kommer spændende nyheder på Kija-designs hylder og få interessante tilbud, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her nederst på siden. Så sender vi dig en mail.

Hvis du er interesseret i de tilbud, vi har lige nu, så tjek vores Tilbuds-kategori.

Du kan også følge os på Facebook, hvor du kan få gode ideer til din fest, og hvor vi tit afholder konkurrencer, hvor du kan vinde spændende præmier.

 

Køb konfettirør billigt online

Forestil dig et brag af en nytårsaften – eller hvad din næste festlige begivenhed må være – med konfettiglimmer i luften. Konfettirør kan i hvert fald sagtens erstatte de traditionelle bordbomber eller være et supplement til dem.

Konfettirør er nemlig ikke specielt kostbare, selvom de får din fest til at ligne en million. Når du køber dine konfettirør hos Kija-design, sender vi dem lige så hurtigt, vi kan, så du kan fyre op under din fest.