Din indkøbskurv er tom.

Gaver til ham

Leder du efter den perfekte gave til ham? Her på siden finder du et stort udvalg af gaver til ham, så du kan gøre fødselaren, gommen, faren eller en anden mand, som fortjener en god gave, glad på sin store dag.

Slipsenåle og manchetknapper er tidløse gaver, som modtageren resten af sit liv vil kunne tage frem og pynte sig med til særlige anledninger. Gaven vil dermed samtidig fungere som et kærligt minde.

Stort udvalg hos Kija-design

Slipsenålene og manchetknapperne på denne side findes i mange forskellige udgaver. Nogle har et klassisk design, mens andre er udsmykket med symboler eller dekorationer, som gør dem mere personlige. Der er derfor noget til enhver slags mand.

 

Elegante slipsenåle

En elegant slipsenål – eller slipseklemme – er genial at give i gave til ham, der har alt. Klemmen er praktisk, idet den holder slipset fast til skjorten, og fuldender det elegante og festlige outfit sammen med et jakkesæt.

En slipsenål er også med til at tilføje det sidste touch til hele looket. Om det så skal være en klassisk nål med en blank overflade, eller om der skal være små detaljer på, er op til dig – eller jer.

 

Personlige manchetknapper

Ligesom en slipsenål er manchetknapper også en god gave, som modtageren vil sætte pris på. Manchetknapperne fastgøres i skjorteærmet og fungerer både som knap og som et cool smykke, når anledningen er ekstra festlig.

I det store udvalg her på siden, kan du vælge enkle knapper, sjove knapper eller knapper med symboler på, der passer ekstra godt til ham. Det gør gaven personlig og viser, at du har lagt tid og energi i at finde den.

 

Personlige gaver til ham

Personlige gaver er noget, modtageren vil sætte stor pris på, da de fleste i dag jo ellers selv køber, hvad de har brug for. En gave med ekstra omtanke betyder derfor rigtig meget.

Brylluppet er en stor begivenhed i enhver mands liv, og derfor er der også mange gaver her på siden, som er perfekte til morgengave, til den nygifte mand, til forloveren eller til bruden eller brudgommens far.

 

Køb gaven til ham i vores online butik

Køb gaven til ham online her på Kija-design.dk, og få dem leveret hjem til dig. Så kan du i stedet bruge tiden på at pakke gaven flot ind og skrive et sødt kort til. Skal du være med til at holde festen, kan du i samme omgang bestille festartikler med hjem, så du sikrer dig, at den rette festlige stemning bliver sat.