Din indkøbskurv er tom.

Pengegaver og sparebøsser

Hvis du gerne vil give en pengegave til barnedåb, konfirmation, fødselsdag eller en anden festlig begivenhed, hvor ham eller hende, er en sparebøsse eller en pengegaveæske en sød måde at pakke den ind på. Det kan være kedeligt at modtage en kuvert med nogle sedler i, så med disse pengegaveæsker og sparebøsser kan du gøre noget ekstra ud af pengegaven.

Ud over at pakke pengegaven smukt og fint ind, kan dét at give en sparebøsse i gave også være med til at hjælpe barnet på vej til en god økonomisk vane. Det kan nemlig ikke læres for tidligt, at det kan betale sig at lægge penge til side – og hvad er mere oplagt end en sjov og sød sparebøsse til at lægge pengene i!

Fra kedelig til spændende gave

Nogle gange er det eneste, folk ønsker sig penge. Det kan være tilskud til et eller andet stort, en rejse f.eks., eller blot penge til børneopsparingen. Men som giver kommer du hurtigt i den situation, at det er lidt kedeligt at komme med sådan en gave.

Med sparebøsserne og pengegaveæskerne her på siden kan du peppe din gave op på ingen tid og gøre den til en spændende pakke at åbne.


En betænksom gave

At give en sparebøsse i gave er meget betænksomt og ansvarligt. Det lægger op til, at barnet i en tidlig alder lærer værdien, som penge har, og selv lærer at lægge penge til side fra f.eks. fødselsdagsgaver.

Du kan vælge en sparebøsse med en facon eller et motiv, som modtageren kan lide, og så kan du selvfølgelig hjælpe ham eller hende godt på vej ved at putte penge i sparebøssen hjemmefra. Man giver jo ikke en tom sparebøsse i gave.


Smukke og søde pengegaver og sparebøsser

Sparebøsserne her på siden egner sig både til barnedåb, børnefødselsdage og konfirmation. De findes i forskellige former og farver, så der er noget, der passer til ethvert barn – eller voksne, der gerne vil spare op til f.eks. en ny bil.

Pengegaver er utroligt populære at give i bl.a. konfirmationsgave, og med de elegante indpakninger fra udvalget, kan du give en unik pengegave med en personlig hilsen, som vil blive husket.


Pak pengegaverne flot ind

Når du har fundet den helt rigtige sparebøsse eller pengegaveæske, kan du bestille den hjem med det samme og få den hurtigt leveret hjem til dig. Er du i tvivl om noget, kan du finde svaret i vores FAQ, og ellers er du naturligvis velkommen til at kontakte vores kundeservice.