Din indkøbskurv er tom.

KREATIV

Findes der nogen bedre stemning end kreativitetens? At komme ind i et lokale, hvor der dufter af hobbylim og træ, hvor det flyder med filt, papir, sytråd, søm og skruer, hvor luften er tyk af vilje, kreativitet og opfindsomhed. Er du ikke kreativ? Sludder og vrøvl. Der findes ikke fantasiløse mennesker. Du mangler bare inspiration og motivation.

Det kan vi hos Kija-design være med til at give dig. Vi har både materialer og værktøjer, du kan lave alt muligt af fra julepynt over blomsterdekorationer til indbydelser til barnedåben, fødselsdagen eller brylluppet.

Der er et kendt, fast udtryk, der hedder ”kun fantasien sætter grænser” – og så er der vel ingen grænser, da fantasien jo i og for sig er grænseløs. Men det passer, når man taler om kreativitet. Det er din fantasi, der sætter grænserne for, hvad du kan kreere med alle de sjove og spændende hobby-produkter, vi har her hos Kija-design.


Få inspiration til kreativ pynt til festen

Men vi hjælper gerne din fantasi på vej. Denne kategori har vi delt op i underkategorier – så er det nemmere for dig at bevare overblikket.

Skal du f.eks. pynte gavebordet med en lille lys- og blomsterdekoration i det ene hjørne af det store – endnu tomme bord – så kig forbi vores kategori med blomster-dekorationsmateriale. Du kunne også tjekke vores udvalg af forskellige smukke perler – perler er altid et hit og gør sig godt i dekorationer.

Under mange af kategorierne har vi selv leget med materialerne og lavet fine dekorationer, så der er en del inspiration at hente.


Hjemmelavede indbydelser

Vi har også gjort det nemmere for dig at lave dine egne indbydelser til festen. Ja, det er nemmere at købe dem færdige, men det er sjovere at lave dem selv, og så bliver de unikke.

Hos Kija-design finder du både kort og kuverter i den rigtige størrelse, så du ikke selv skal bruge tid på at klippe kortene og finde kuverter, der kan passe til. Vi har kort i alle mulige farver. Så om det er julefrokosten, guldbrylluppet eller sommerfesten du inviterer til, så kan du finde en farve der passer. Og du kan naturligvis finde bordkort i samme farve, så det hele matcher.

Så er det bare frem med pynt og tusch. Her kan du bruge alt fra bånd og sløjfer over stickers og klistermærker eller anden selvklæbende pynt til rhinsten og diamanter.

Er du ude efter et bestemt udtryk, kan vi også varmt anbefale vores punch stansejern.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi får hele tiden nye, spændende sager på hylderne her hos Kija-design. Vil du følge med i, hvornår det sker, så du kan komme først til de mange lækre ting, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her nederst på siden. Så sender vi dig en mail.