Din indkøbskurv er tom.

Tyl

Herunder finder du vores store udvalg af tyl i forskellige bredder og længder. Tyllen leveres på ruller, så der ikke er grimme folder. Tyl er utroligt alsidigt og kan bruges til festdekoration, pynt, beklædning, interiør eller accessories. Vælg mellem de mange flotte farver i udvalget herunder.

Tyl til festlige lejligheder

Der er noget dragende ved tyl. Det florlette look, giver det et touch af magi og eventyr. Og så kan det bruges til utroligt mange ting.
• Pynt op til bryllup i kirken med tyl på bænkene
• Bind på æresporten til sølv- eller guldbrylluppet
• Sy et skørt, der strutter, til den lille prinsessepige
• Del det store lokale op med en florlet væg af tyl
• Brug stykker af tyl som sløjfer eller pynt til håret


Pynt op med tyl

Hvad enten du skal pynte festlokalet, pavillonen i haven eller bænkene i kirken, så tilfører tyl et overdådigt, festligt og eventyrligt look. Du kan pynte med tyllen ved at hænge tyllen op i ”guirlander” eller baner, eller du kan binde det om stole, søjler, gulvvaser osv.


Skørter af tyl

Som nævnt kan tyl også bruges til beklædning. Hvis du sætter et tylskørt under kjolen, vil den stå flot ud i bedste rokokostil. Men du kan også sy et balletskørt i en flot farve til blomsterpigen ved brylluppet.


Brug resterne

Som nævnt kan du også bruge tyl til at sætte i håret som sløjfer eller fæstne det på et hårspænde. På den måde kan du få brugt alle de små rester, du har tilbage, når du har pyntet op i festlokalet eller syet skørter til alle brudepigerne.
Eller du kan bruge tyl som en flot og romantisk kontrast til f.eks. læderbukser eller cowboyjakke. Du kan også lave små tylblomster med en perle i midten. Blomsterne kan bruges som bordpynt eller i håret.


Køb tyl online på kija-design.dk

Find den tyl, du lige står og mangler, i udvalget herover, og bestil i dag!