Din indkøbskurv er tom.

Rhinsten og diamanter

Er du typen, der elsker bling-bling og ikke kan få nok af det, så skal du gå på opdagelse i udvalget herunder, som er fyldt med rhinsten og diamanter i enhver afskygning. Der er ikke den invitation, det bordkort, den servietring, den accessorie eller det dress, der ikke lige kan få et ekstra pift med udvalget herunder. Tjek selv!

Bling-bling for enhver smag

Hvad end du er på udkig efter bare en lille, men iøjnefaldende udsmykning, eller du er på jagt efter det fuldstændigt overdådige blikfang, så er rhinsten eller diamanter løsningen.

De flot funklende sten har nemlig flere egenskaber, når kreativiteten kribler i dine fingre.


• Du får et unikt og personligt look på dine kreationer
• Kan bruges både til købte og hjemmelavede objekter
• Det glitrende touch tilfører stil til dine DIY-projekter


Smukke spænder

I udvalget herover finder du flere smukke spænder i forskellige farver, former og størrelser. De er designet, så de kan trækkes på et satinbånd eller på et stykke snor afhængig af din stil og temaet til festen. Båndet eller snoren kan bruges til at binde om servietten, eller du kan bruge det som et hals- eller armsmykke.


Selvklæbende diamanter og rhinsten

De selvklæbende diamanter og rhinsten i mange forskellige farver, former og størrelser, som du finder i et stort udvalg herover, er perfekte, når du f.eks. vil pynte invitationerne, bordkortene, sange eller lignende. De sætter lige det dér personlige touch på det hele.


Løse diamanter

De løse diamanter i mange forskellige farver i udvalget herover kan løfte ethvert festbord til nye højder. Blot ved at du strør dem ud over bordet. Eller du kan anrette fade med lys, figurer og diamanter i lige netop den farve, der matcher.


Billige rhinsten og diamanter

Her på kija-design.dk finder du et stort udvalg af rhinsten og diamanter til en fair pris. Bestil i dag!