Din indkøbskurv er tom.

Det siger kunderne om os

Kun det bedste er godt nok for vores kunder, for uden jer var vi her ikke. Derfor arbejder vi også hver dag på at give vores kunder mulighed for let og billigt at kunne finde festartikler til drømmefesten.

Kija-design nr. 1 på Trustpilot

På Trustpilot har vores kunder givet os en score på fem stjerner ud af fem, og det er vi stolte af. Nogle af de egenskaber vores kunder sætter pris på, er stort udvalg, rimelige priser, hurtig levering og personlig tilgang. Du kan se point og udtalelser på Trustpilot.

Vi vil blive glade for en anmeldelse fra dig. Du er velkommen til skrive om din egen købsoplevelse ved at handle hos Kija-design. På den måde hjælper du også andre med at finde et godt og sikkert sted at handle.

Se mails fra vores kunder
Vi får også rigtig mange tilkendegivelser på mail. Du kan se et udpluk af de seneste mails:

Hej Kija
Seriøs hurtig levering ligesom i lovede. Og studenterhuerne og studenterservietterne var super fine også ligesom i lovede. Hils jeres kompetente kundeservice og sig tak for hjælpen.
Sabrina (11.06.2018)

Hej med jer
Fantastisk dejligt at handle hos jer. Bestilte hos jer i går og kunne hente pakken i dag, sikke en effektiv kundeservice. Det har jeg ikke oplevet før, så det bliver ikke sidste gang jeg bestiller hos jer.
Helle (31.05.2018)

Hej
Skønne produkter og skønt personale. Det er lige hvad jeg oplevede ved at handle hos jer - bedste shop ever :)
Christina (18.05.2018)

Hej.
Så fik jeg da lige pakken hentet, og jeg jubler. Det hele var lige som jeg drømte om og lidt mere til. Fantastisk at jeg kunne købe alt det hos jer til næsten ingen penge - I har nogle vildt gode priser. Egentlig ville jeg blot sige tak for de gode tips jeg fik at jeres kundeservice, så her med tusind tak for en god handel.
Tina (09.05.2018)

Hejsa
Tak for hurtig levering. Jeg havde min pakke allerede dagen efter, og alting så simpel hen så flot ud.
Mette (30.04.2018)

Hej Kija
Tak til jer for super hurtig levering. Jeg fik min pakke allerede i dag og jeg er mildest talt er vildt begejstret. Selvom der stadig er 2 måneder til vores bryllup er det super dejligt at få tingene hurtigt ind af døren, så tak-tak-tak. Vender snart tilbage :)))
Bettina (18.04.2018)

Hej Søren
Tak for din gode service og kompetente vejledning. Det er langt udover det sædvanlige, og hvad man kan forvente. Tak for den gode oplevelse og varerne var i øvrigt præcis som jeg havde håbet.
Dorthe (03.04.2018)

Kære Kija
Det var meget venligt af jer at skaffe de ekstra bordkort som jeg manglede. Som altid er I hjælpsomme og hurtige, og det er jeg meget glad for. 
Lone (20.03.2018)

Til Kija
Hurtig og god service det er lige præcis det i står for. Det er langt udover hvad jeg har tidligere har oplevet, så jeg bliver en god og trofast kunde hos jer fremover. Jeg skal heldigvis snart holde rund fødselsdag, så får i en ny hilsen fra mig :)
Karina (12.03.2018)