Din indkøbskurv er tom.

Det siger kunderne om os

Kun det bedste er godt nok for vores kunder, for uden jer var vi her ikke. Derfor arbejder vi også hver dag på at give vores kunder mulighed for let og billigt at kunne finde festartikler til drømmefesten.

Kija-design nr. 1 på Trustpilot

På Trustpilot har vores kunder givet os en score på fem stjerner ud af fem, og det er vi stolte af. Nogle af de egenskaber vores kunder sætter pris på, er stort udvalg, rimelige priser, hurtig levering og personlig tilgang. Du kan se point og udtalelser på Trustpilot.

Vi vil blive glade for en anmeldelse fra dig. Du er velkommen til skrive om din egen købsoplevelse ved at handle hos Kija-design. På den måde hjælper du også andre med at finde et godt og sikkert sted at handle.

Se mails fra vores kunder
Vi får også rigtig mange tilkendegivelser på mail. Du kan se et udpluk af de seneste mails - helt uredigeret her:

Til Kija
Jubi... nu skal jeg i gang med invitationerne og bordkortene. Jeg er ovenud glad for pakken, det var lige hvad jeg drømte om. Tak, tak, tak :) Synes lige I skal vide at I har en glad kunde :)
Pernille (08.08.2017)

Hej
Vil blot fortælle, at jeg er ualmindelig glad for pakken fra jer. Jeg er meget overrasket over hvor lækkert det hele er både farver og kvalitet og så var det bare pakket så fint ind.
Pia (27.07.2017)

Til Kija
Hvor er det en mega fed butik I har. Det er helt vildt svær at vælge mellem de mange lækre ting, så jeg blev lige fristet til at købe lidt ekstra. En super oplevelse at handle hos jer.
Julie (12.07.2017)

Hej
Jeg er ret imponeret over den hurtige levering og super gode priser. Bestiller helt sikkert fra jer igen til efteråret, når vores lille prinsesse skal døbes. Tak.
Cathrine (04.07.2017)

Hej Kija
Tak for den hurtige levering. Alt var perfekt, så nu er jeg klar til at de glade studenter kommer på besøg. Tak for jeres ekstra service og gode råd - thumbs up herfra.
Helle (22.06.2017)

Hej Kija-design
Til trods for at servietterne ikke lige havde den rigtige farve, var alt det andet helt perfekt. Det har været en god oplevelse at handle hos jer, god service og hurtig levering. Jeg vender helt sikkert tilbage til næste fødselsdag.
Susanne (16.06.2017)

Kære Kija
Jeg har lige pakket pakken op, og ih hvor er jeg glad :) Alt er bare så fint og flot. Jeg glæder mig helt vildt til at pynte op til babyshower for min bedste veninde. Tak for hjælpen og den hurtige ekspedition.
Tina (01.06.2017)

Hej Kija-design
Mange tak for hurtig ekspedition, super flotte hjerter, lige som vi havde forestillet os, de kommer til at pynte smukt på vores guldbryllups bord. Også tak for chokoladen.
Mie (26.05.2017)

Hej
Som tak for jeres store hjælp sender jer lige et billede af min datters konfirmationsbord. Det blev bare SÅ flot og gæsterne roste det meget. Det er virkelig gode ting I har, så vi vender helt sikker tilbage til jer. God dag til alle.
Louise (16.05.2017)

Hej med jer.
Jeg er rigtig godt tilfreds med alle mine ting. De er godkendt af datteren, faktisk bliver hun ret overrasket og glad, så nu har vi vist fået styr på det hele. Synes i har ydet en helt speciel service og er ualmindelig søde. Tak for nu.
Heidi (05.05.2017)