Din indkøbskurv er tom.

Det siger kunderne om os

Kun det bedste er godt nok for vores kunder, for uden jer var vi her ikke. Derfor arbejder vi også hver dag på at give vores kunder mulighed for let og billigt at kunne finde festartikler til drømmefesten.

Kija-design nr. 1 på Trustpilot

På Trustpilot har vores kunder givet os en score på fem stjerner ud af fem, og det er vi stolte af. Nogle af de egenskaber vores kunder sætter pris på, er stort udvalg, rimelige priser, hurtig levering og personlig tilgang. Du kan se point og udtalelser på Trustpilot.

Vi vil blive glade for en anmeldelse fra dig. Du er velkommen til skrive om din egen købsoplevelse ved at handle hos Kija-design. På den måde hjælper du også andre med at finde et godt og sikkert sted at handle.

Se mails fra vores kunder
Vi får også rigtig mange tilkendegivelser på mail. Du kan se et udpluk af de seneste mails:

Hej Kija
Tak til jer for super hurtig levering. Jeg fik min pakke allerede i dag og jeg er mildest talt er vildt begejstret. Selvom der stadig er 2 måneder til vores bryllup er det super dejligt at få tingene hurtigt ind af døren, så tak-tak-tak. Vender snart tilbage :)))
Bettina (18.04.2018)

Hej Søren
Tak for din gode service og kompetente vejledning. Det er langt udover det sædvanlige, og hvad man kan forvente. Tak for den gode oplevelse og varerne var i øvrigt præcis som jeg havde håbet.
Dorthe (03.04.2018)

Kære Kija
Det var meget venligt af jer at skaffe de ekstra bordkort som jeg manglede. Som altid er I hjælpsomme og hurtige, og det er jeg meget glad for. 
Lone (20.03.2018)

Til Kija
Hurtig og god service det er lige præcis det i står for. Det er langt udover hvad jeg har tidligere har oplevet, så jeg bliver en god og trofast kunde hos jer fremover. Jeg skal heldigvis snart holde rund fødselsdag, så får i en ny hilsen fra mig :)
Karina (12.03.2018)

Hej med jer
Så blev jeg da lige populær hos min datter. Hun er vildt begejstret for de smarte ting til dessert- og slikbuffeten, som jeg har fået fra jer. Nu mangler vi bare de sidste detaljer og lidt bedre vejr, så er vi klar konfirmationen. Tak for god service på både mail og telefon, I er meget hjælpsomme :)
Katja (27.02.2018)

Tak for god service. Jeg har meget overrasket over den store hjælpsomhed og tålmodighed. Det lykkedes mig at få det helt rigtige bestilt, og min datter er mere end begejstret for de søde hestebordkort. Skal nok lige have bestilt lidt mere når vi nærmer os komfirmationen :)
Helle (21.02.2018) 

Hej Kirsten
Dine gode forslag til borddækningen var lige i øjet. Som du kan se på billedet, fandt jeg nogle lækre ting til at komme i de små sutteflasker. Gæsterne var vilde med dem. Vender gerne tilbage til jer næste gang, vi skal holde barnedåb :)
Malene (02.02.2018)

Hej Kija
Jeres kundeservice anbefalede at fylde ballonerne med helium, og jeg må sige at det gjorde lykke. Det er helt vildt hvor dekorative de var sammen med de sjove sutteflasker. Så tak til jer for det gode tip til vores datters barnedåb.
Sandra (24.01.2018)

Hej Kijadesign
Vi fulgte jeres råd om at tage sjove festbilleder, og sender et par stykker, så I også kan få en på grineren. Vi havde alle tingene i brug, og fotosættet til børn viste sig også at være et hit - kunne næsten ikke jage ungerne væk he-he. Vi er lykkelige for, at have fundet jer og har anbefalet jer til alle vores venner :)))
Ninna (18.01.2018)