Din indkøbskurv er tom.

Det siger kunderne om os

Kun det bedste er godt nok for vores kunder, for uden jer var vi her ikke. Derfor arbejder vi også hver dag på at give vores kunder mulighed for let og billigt at kunne finde festartikler til drømmefesten.

Kija-design nr. 1 på Trustpilot

På Trustpilot har vores kunder givet os en score på fem stjerner ud af fem, og det er vi stolte af. Nogle af de egenskaber vores kunder sætter pris på, er stort udvalg, rimelige priser, hurtig levering og personlig tilgang. Du kan se point og udtalelser på Trustpilot.

Vi vil blive glade for en anmeldelse fra dig. Du er velkommen til skrive om din egen købsoplevelse ved at handle hos Kija-design. På den måde hjælper du også andre med at finde et godt og sikkert sted at handle.

Se mails fra vores kunder
Vi får også rigtig mange tilkendegivelser på mail. Du kan se et udpluk af de seneste mails - helt uredigeret her:

Hej Kirsten
Dine gode forslag til borddækningen var lige i øjet. Som du kan se på billedet, fandt jeg nogle lækre ting til at komme i de små sutteflasker. Gæsterne var vilde med dem. Vender gerne tilbage til jer næste gang, vi skal holde barnedåb :)
Malene (02.02.2018)

Hej Kija
Jeres kundeservice anbefalede at fylde ballonerne med helium, og jeg må sige at det gjorde lykke. Det er helt vildt hvor dekorative de var sammen med de sjove sutteflasker. Så tak til jer for det gode tip til vores datters barnedåb.
Sandra (24.01.2018)

Hej Kijadesign
Vi fulgte jeres råd om at tage sjove festbilleder, og sender et par stykker, så I også kan få en på grineren. Vi havde alle tingene i brug, og fotosættet til børn viste sig også at være et hit - kunne næsten ikke jage ungerne væk he-he. Vi er lykkelige for, at have fundet jer og har anbefalet jer til alle vores venner :)))
Ninna (18.01.2018)

Hej
Tak for hjælp og gode råd fra jeres venlige kundeservice. Jeg lige sendt en stor ordre, for jeg kunne slet ikke begrænse mig i jeres kreative festunivers. Er sikker på at det bliver en succes til konfirmationen.
Mette (10.01.2018)

Hej hej
Super hurtig levering, super flot pakket ind, super lækre ting og en super glad kunde. Tak for det kære Kija.
Maria (04.01.2018)

Hej
Tak for fin betjening og hurtig svar på supplerende forespørgsel. Det var en rigtig god oplevelse at handle hos jer og lyskæderne var flottere end forventet. Tak for det og rigtig glædelig jul til jer.
Anne (14.12.2017)

Kære Kija
Jeg vil sige tak for hurtig levering. Det var rart jeg kunne stole på jer, og alt var som aftalt, det blev jeg glad for. Jeg er virkelig imponeret over jer, så I skal da lige have en glædelig jul med på vejen herfra.
Tove (05.12.2017)

Hej
Som tak for den gode service vil jeg lave en anmeldelse af jer på Trustpilot, og I vil få fem store stjerner :) Det var helt tilfældigt jeg fandt jeres hjemmeside, som har så mange lækre ting at det har været svært at vælge, hvad jeg skulle have :)
Camilla (22.11.2017)

Hej Kija Design
Super fin og lynhurtig levering - det kalder jeg service. Ballonerne er præcis i de farver, som jeg ønskede mig, så det bliver fedt, når jeg skal fylde dem med heliumgas. Jeg er en meget glad og tilfreds kunde, som helt sikkert vil handle hos jer igen :)
Helle (01.11.2017)