Din indkøbskurv er tom.

Det siger kunderne om os

Kun det bedste er godt nok for vores kunder, for uden jer var vi her ikke. Derfor arbejder vi også hver dag på at give vores kunder mulighed for let og billigt at kunne finde festartikler til drømmefesten.

Kija-design nr. 1 på Trustpilot

På Trustpilot har vores kunder givet os en score på fem stjerner ud af fem, og det er vi stolte af. Nogle af de egenskaber vores kunder sætter pris på, er stort udvalg, rimelige priser, hurtig levering og personlig tilgang. Du kan se point og udtalelser på Trustpilot.

Vi vil blive glade for en anmeldelse fra dig. Du er velkommen til skrive om din egen købsoplevelse ved at handle hos Kija-design. På den måde hjælper du også andre med at finde et godt og sikkert sted at handle.

Se mails fra vores kunder
Vi får også rigtig mange tilkendegivelser på mail. Du kan se et udpluk af de seneste mails - helt uredigeret her:

Kære Kija
Jeg vil sige tak for hurtig levering. Det var rart jeg kunne stole på jer, og alt var som aftalt, det blev jeg glad for. Jeg er virkelig imponeret over jer, så I skal da lige have en glædelig jul med på vejen herfra.
Tove (05.12.2017)

Hej
Som tak for den gode service vil jeg lave en anmeldelse af jer på Trustpilot, og I vil få fem store stjerner :) Det var helt tilfældigt jeg fandt jeres hjemmeside, som har så mange lækre ting at det har været svært at vælge, hvad jeg skulle have :)
Camilla (22.11.2017)

Hej Kija Design
Super fin og lynhurtig levering - det kalder jeg service. Ballonerne er præcis i de farver, som jeg ønskede mig, så det bliver fedt, når jeg skal fylde dem med heliumgas. Jeg er en meget glad og tilfreds kunde, som helt sikkert vil handle hos jer igen :)
Helle (01.11.2017)

Hej
Tak for den vildt hurtige levering. Jeg fik min pakke allerede dagen efter og alt var perfekt. Jeg er helt vild med pynten til bilen og risposene som bare er så super flotte. Tak for hjælpen, det har været en super handel.
Tina (19.10.2017)

Hej med jer
Til trods for at jeg var sent på den, nåede jeg takket være jer, at få pyntet sødt op til min venindes babyshower. Det blev vildt flot med vimpeldekorationerne, og hvor var det nemt med engangstallerkner og krus - tak for tippet. I har bare super :)
Betina (04.10.2017)

Hej Kija
Tak for gode ideer til vores bryllup. Jeg fulgte jeres råd, og det bliver en super sjov oplevelse for gæsterne med en fotobooth. Vi fik taget en masse sjove billeder, som vi kommer til at grine over mange gange fremover. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos jer.
Sophie (21.09.2017)

Mange tak for hjælpen. Jeg har været ovenud glad for at handle hos jer, og det er nogle meget flotte ting jeg har fået. Er nu klar til vores kobberbryllup takket være jer.
Maria (12.09.2017)

Jeg er ovenud tilfreds med jeres service, varer, indpakning og hurtige levering. Det er simpelthen bare en super handel. Har forresten allerede bestilt lidt ekstra, som jeg glæder mig til at få leveret.
Lene (29.08.2017)

Meget glad for jeres produkter - sender lige et billede af borddækningen. Gæsterne var ovenud begejstrede, så tommelfingeren up for Kija-design :)))
Maria (23.08.2017)