Din indkøbskurv er tom.

Det siger kunderne om os

Kun det bedste er godt nok for vores kunder, for uden jer var vi her ikke. Derfor arbejder vi også hver dag på at give vores kunder mulighed for let og billigt at kunne finde festartikler til drømmefesten.

Kija-design nr. 1 på Trustpilot

På Trustpilot har vores kunder givet os en score på fem stjerner ud af fem, og det er vi stolte af. Nogle af de egenskaber vores kunder sætter pris på, er stort udvalg, rimelige priser, hurtig levering og personlig tilgang. Du kan se point og udtalelser på Trustpilot.

Vi vil blive glade for en anmeldelse fra dig. Du er velkommen til skrive om din egen købsoplevelse ved at handle hos Kija-design. På den måde hjælper du også andre med at finde et godt og sikkert sted at handle.

Se mails fra vores kunder
Vi får også rigtig mange tilkendegivelser på mail. Du kan se et udpluk af de seneste mails:

Hej Kija
Jeg er spændt på at få pakken. Synes i har en god service og masser af flotte ting, så i er allerede anbefalet til min søster, som også skal holde konfirmation.
Emma (02.04.2019)

Tak for hurtigt svar. Det kalder jeg god service. Glæder mig til at få servietterne, så jeg kan komme i gang med foldningen.
Birte (15.03.2019)

Hej
Så kom pakken lige ind af døren, og alt er som lovet. Tak for hurtig ekspedition og levering, i er topprof :)
Anna (22.02.2019)

Hej Kija design
Alt var perfekt og jeg er ovenud tilfreds med pakken. Jeg troede slet ikke man kunne få så mange gode ting til næsten ingen penge, så jeg bliver da lige nødt til at sende en ekstra ordre til jer - den tikker ind hos jeg om et kort øjeblik :)))
Trine (14.02.2019)

Til jeres kundeservice
Jeg vil gerne takke jeres medarbejder, som var så venlig og hjælpsom overfor mig. Jeg var virkelig kommet i knibe, men det løste I på fantastisk vis. Stort tak til jeres usædvanlig flinke medarbejder, som jeg desværre ikke fik navnet på.
Arne (28.01.2019)

Hej Søren
Så fik jeg pakken hentet og tusinde tak for vejledningen. Det hele passer så flot sammen, så det kunne ikke være bedre. Glæder mig specielt til at sætte den sjove stork på dåbskagen :)
Julie (09.01.2019)

Hej. Tusind tak for hurtig forsendelse og en fantastisk kundeservice. Jeg er vildt imponeret og så endda midt i juleræset. I skal også have tak for de dejlige bolcher - altid dejligt med overraskelser :) Godt nytår til jer alle hos Kija.
Ditte (03.01.2019)

Hej og tusind tak for hjælpen. I hjalp mig også sidste gang jeg holdt fest, hvor jeg også havde svært ved at finde de helt rigtige ting, så tak, tak, tak. Jeg værdsætter jeres super service :)
Christine (06.12.2018)

Hej med jer
Sender lige et par billeder fra vores barnedåb, så i kan se hvor fint det blev. Gæsterne var helt vilde med de små barnevognsæsker, hvor vi havde lagt lækkerier i. Tror i snart får bestillinger fra nogle af veninderne :)))
Merete (15.11.2018)