Din indkøbskurv er tom.

Kobberbryllup

Kobberbryllup er den første helt store bryllupsdag, der bliver fejret

Kobberbrylluppet fejres 12½ efter brylluppet, og følger man traditionen, så fejres dagen med æresport, morgenkaffe og efterfølgende fest, hvor alle venner og familie er inviteret.

Et kobberbryllup er en stor og meget vigtig begivenhed, da det er den første store milepæl i ægteskabet. Er man som et gift par nået hertil, så er der altså alle gode grunde til at fejre det med en god fest, sammen med alle dem, der betyder noget for en. Men det kan være en stor opgave at strikke en god og vellykket kobberbryllupsfest sammen.

 

Der er nemlig rigtig mange ting, der skal tages med i overvejelserne. Hvor skal festen holdes? Hvordan skal menuen lyde, og hvilke drikkevarer skal på bordet? Skal der være underholdning, evt. i form af noget musik? Til slut må du selvfølgelig ikke glemme dig selv. For på så stor en dag, hvor du og din partner er i fokus, så er det jo ikke helt ligegyldigt, hvad for noget tøj du iklæder dig, hvilke sko du skal have på, samt hvordan håret sidder. Alting spiller en rolle, når det kommer til den slags begivenheder.

 

Her på siden finder du bordpynt til jeres kommende kobberbryllup, så I med stolthed kan invitere gæsterne til en dejlig og gennemført fest, og lade gæsterne sætte sig ved et smukt og veldækket bord. Du finder kobberbryllupspynt til morgenkaffen og til den efterfølgende store fest - hvad end den skal holdes hjemme i privaten eller ude på en restaurant eller i et forsamlingshus. Alle vores varer i denne kategori er holdt i de helt traditionelle farver, nemlig hvid og kobber. På den måde kan du roligt gå på opdagelse, så du kan finde den helt rigtige pynt til jeres kobberbryllup. Du finder bordpynt såsom duge og bordløbere, lys, servietter, bordkort, dekorationer samt masser af inspiration til, hvordan du kan pynte op. Herudover finder du tilbehør, som både kan være sjovt, praktisk og flot. Du kan blandt andet finde en gæstebog, så jeres gæster kan skrive en sød hilsen til jer på den store dag. Du kan finde lysestager og dertilhørende lys. Og du kan finde foto sticks talebobler - dem kan du eller dine gæster udfylde og på den måde få taget nogle sjove billeder, som I kan se igennem mange år efter jeres kobberbryllup og på den måde mindes den store dag.

 

Kig videre på siden, hvor du kan finde masser inspiration til jeres kobberbryllups bordpynt her. Vi er rigtig glade for at byde dig velkommen i vores univers af pynt til alverdens begivenheder. Tag også et kig på vores pynteting, hvor du finder endnu flere ting, du kan pynte dit festbord op med. Her er det kun fantasien, der sætter grænser, og eftersom det er din og din partners fest, så er det helt og aldeles jer to, der bestemmer. Når du handler hos os, så får du dine varer leveret med GLS til en pakkeshop – nemt og billigt. Der er altså ingen grund til at vente med at bestille. Vi sender dine varer i løbet af 1-3 hverdage, og du kan derfor i løbet af få dage blive klar til den helt store fest.