Din indkøbskurv er tom.

Kobberbryllup

Kobberbryllup er den første store bryllupsdag, der bliver fejret.

Kobberbrylluppet fejres 12½ efter brylluppet, og traditionelt fejres dagen med æresport, morgenkaffe og efterfølgende fest.

Her på siden finder du bordpynt til jeres kommende kobberbryllup, så I med stolthed kan invitere gæsterne til en dejlig fest. Du finder kobberbryllupspynt til morgenkaffen og til den efterfølgende store fest - hvad end den skal holdes hjemme eller ude. Alle vore varer i denne kategori er holdt i hvid og kobberfarvet. På den måde kan du roligt gå på opdagelse, så du kan finde den helt rigtige pynt til jeres kobberbryllup.

Du finder den traditionelle bordpynt såsom dug, lys, servietter og bordkort. Herudover finder du tilbehør, som både kan være sjovt, praktisk og flot. Du kan blandt andet finde en gæstebog, så jeres gæster kan skrive en sød hilsen til jer på den store dag. Du kan finde lysestager og tilhørende lys. Og du kan finde fotosticks talebobler - dem kan du eller dine gæster udfylde og på den måde få taget nogle sjove billeder, som I kan se igennem mange år efter jeres kobberbryllup.

Kig videre på siden, så du kan finde inspiration til jeres kobberbryllups bordpynt her.