Din indkøbskurv er tom.

Sølvbryllup

Er det ved at være tid til sølvbryllup? Så find det helt rigtige bordpynt til borddækningen her

Bordpynt til sølvbryllup kan være mange ting alt efter, hvilken fest sølvbryllupsparret ønsker sig. På denne side finder du de traditionelle produkter til et flot bord, herunder duge, servietter, lys, bordkort, konfetti, balloner, og også sjove indslag og flotte festartikler. Kort sagt, så har vi alt i bordpynt til et festligt sølvbryllup. Et sølvbryllup er en stor ting at fejre - ikke kun for sølvbrudeparret selv, men også for deres familie og venner. 25 års ægteskab er i den grad en bedrift, som der desværre ikke er mange, der når at fejre i dagens Danmark.

 

Men når det sker, så skal festen naturligvis huskes, ligesom bryllupsfesten er blevet, og ifølge traditionen skal gæsterne medbringe et stykke af brudens slør fra brylluppet. Denne skik er dog så småt faldet ud, og i dag kræves der en indbydelse. Disse indbydelser kan købes færdige her, eller du kan finde materialer til gør-det-selv arbejdet. Klik lidt rundt på siden og find inspiration til jeres tema. Vælg jeres tema og udvælg bordpynten ud fra dette. På den måde får I en flot og elegant bordpynt til jeres sølvbryllup. Kija-design leverer smukke ting til din drømmefest – det eneste du skal gøre er at beslutte, hvilken form for pynt du vil have på bordet.

 

Når der skal arrangeres en stor begivenhed, som et sølvbryllup er, så er der et hav af ting at tage stilling til. Først og fremmest skal det besluttes, hvilken type fest, der skal holdes. Skal det være mindre og intimt, med kun de allernærmeste inviteret, eller skal det være et brag af en fest, hvor al familie og alle tænkelige venner skal med? Skal menuen være suppe, steg og is-inspireret, eller skal det være mere moderne? Og skal der serveres forskellige former for alkohol, eller nøjes I med lidt vin til maden? Til slut skal det besluttes, hvordan bordene skal pyntes op, så gæsterne kan sætte sig til rette ved et flot og indbydende bord. Her på siden finder du alt, hvad hjertet kan begære til sølvbryllups borddækningen. Alt kommer selvfølgelig i hvid eller sølv, så det passer perfekt til begivenheden. Se fx denne søde type konfetti. Med disse kan du i løbet af kort tid sætte lidt spræl på borddækningen. Det giver et hyggeligt og ikke mindst festligt udtryk. Derudover må du ikke glemme nogle flotte sølvballoner, som med garanti også vil være et kæmpe hit, hvis der er inviteret børn til festen.

 

Hos Kija-design tilbyder vi lynhurtig levering og billig fragt. Har du yderligere spørgsmål til enten vores varer, fragt og levering eller noget helt tredje, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice, som altid sidder klar til at hjælpe dig igennem dit køb.