Din indkøbskurv er tom.

Persondatapolitik (senest opdateret 09.12.2018)

Persondatapolitik
Hos kija-design.dk respekterer vi beskyttelsen af dit privatliv på internettet. Når der indsamles personoplysninger via vores webshop, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Du giver dit samtykke ved at handle i webshoppen kija-design.dk.

kija-design.dk ejes af
Kija-design
Niels Finsensvej 7
7100 Vejle
CVR: 39681064
Telefon: +45 5050 9500
Mail: info@kija-design.dk

Hvilke oplysninger registrerer vi om dit besøg
Når du bestiller varer, sender mails eller tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler og behandler vi nogle personlige oplysninger om dig. Det drejer sig typisk om:
-          Navn, adresse, mailadresse, telefonnummer
-          IP-adressen på den PC/enhed, du har læst siden fra
-          Din geografiske placering, da du besøgte vores webshop
-          Hvilke sider, du har besøgt på hjemmesiden
-          Dine betalingsoplysninger i forbindelse med køb fra hjemmesiden (se nedenfor under Betalinger)

Sikkerhed for dig
Vi anvender en række tekniske og organisatoriske tiltag, der sikrer dig imod, at dine oplysninger, som ikke er nødvendige for at gennemføre dit køb eller tilmelding til vores nyhedsbrev, bliver videregivet til tredjemand. Vi gør alt for at forebygge, at dine data på ulovlig vis bliver offentliggjort, eller kommer til uvedkommendes kendskab.

Vi samarbejder med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysningerne på vores vegne, og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilsvarende beskyttelse.

Vi anvender kun underleverandører, der lever op til persondataforordningen, og hvor vi har indgået en dataleverandøraftale, der lever op til alle persondataforordningens krav. Vi videresælger ikke dine personlige oplysninger, hverken til samarbejdspartnere eller tredjemand.

Enkelte af disse underleverandører, f.eks. Google Analytics v/Google LLC, MailChimp og Facebook Inc. er etableret i USA. Overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.

Vi bruger dine oplysninger til følgende formål
Købt varer i webshoppen: Vi lagrer informationerne om dit køb, dine kontaktinformationer, herunder navn, adresse, mailadresse, telefonnummer og IP-adresse. Oplysningerne lagres udelukkende hos samarbejdspartnere, der overholder Persondataforordningen. Oplysninger om dit navn, adresse, mailadresse, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til GLS eller en anden transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig.

Har besøgt hjemmesiden: Her anvendes oplysningerne til at identificere dig, følge dine klik på siden og forbedre din brugeroplevelse med siden. Disse oplysninger gemmes hos vores samarbejdspartner Google Analytics.

Har tilmeldt dig vores nyhedsbrev: Her gemmes din mailadresse og dit navn, så vi kan sende personliggjorte mails til dig. Vi anvender MailChimp til at udsende vores nyhedsbreve.

Sådan behandler vi dine personlige oplysninger: Dine personlige oplysninger bliver behandlet fortroligt i overensstemmelse med Persondataforordningen og Datatilsynets anbefalede retningslinjer samt vores generelle forretningsbetingelser og cookiepolitik. Oplysningerne bliver udelukkende benyttet til at imødekomme dine henvendelser og forespørgsler og yde den bedste service til dig som kunde og forbruger. Vi beder dig ikke om flere oplysninger, end vi har brug for og videresælger eller indhenter ikke data på vegne af andre.

Betalinger
Betaling kan ske med betalingskort, ViaBill eller EAN-faktura.

Når du gennemfører betalinger med betalingskort på kija-design.dk er det vores samarbejdspartner Bambora, som du afleverer dine kortoplysninger til. Bambora er godkendt efter PCI (Payment Card Industri – Data Security Standard). Kija-design.dk har således ikke adgang til dine kortoplysninger. Brug af betalingsmodulet er derfor alene en sag mellem dig og Bambora, selvom det sker, mens du benytter kija-design.dk.

Vælger du betaling med ViaBill viderestilles du til ViaBill, som du afgiver dine betalingsoplysninger til. Brug af betalingsmodulet er derfor alene en sag mellem dig og ViaBill, selvom det sker, mens du benytter kija-design.dk

Vælger du betaling med EAN-faktura videregiver vi EAN, navn, adresse og kontaktperson til Nemhandel Fakturablanketten v/Erhvervsstyrelsen. Oplysningerne opbevares kun i få sekunder hos Erhvervsstyrelsen, hvorefter de slettes.

Samtykke
Ved tilmelding til at modtage vores nyhedsbrev giver du samtykke til, at vi anvender dine personlige oplysninger i h.t. den fremsendte samtykkeerklæring.

Retten til at tilbagekalde samtykke
Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger, herunder til fremsendelse af nyhedsbreve.

Retten til dataportabilitet
Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

Sikkerhedsbrud
Vi tager sikkerhedsbrud meget alvorligt. Ved mistanke om brud på datasikkerheden iværksættes en række initiativer, der skal sikre dine data bedst muligt.

Hvor længe gemmer vi dine oplysninger
Vi opbevarer ikke dine oplysninger længere, end det er tilladt i henhold til lovgivningen på området. Så snart oplysningerne ikke er relevante for os længere, eller har nået tidsbegrænsningen for opbevaring, bliver de pågældende personlige oplysninger om dig slettet fra vores systemer.

Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til at sende dig nyhedsbreve trækkes tilbage. Alle nyhedsbreve indeholder mulighed for afmelding.

Kontaktoplysninger på dataansvarlig
Den dataansvarlige for kija-design.dk er Kija-design.

Du har ret til at gøre indsigelse mod registreringen af dine personlige oplysninger. Du har også ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet.

I nogle tilfælde har vi også pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være, hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også få slettet dine persondata, hvis de bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Ønsker du at anmode om indsigt i, gøre indsigelse imod, få rettet eller slettet dine personlige oplysninger i vores egne og de tredjepartssystemer vi anvender til at opbevare dine data i, skal du kontakte:
Kija-design
Att.: Karsten Jakobsen
Niels Finsensvej 7
7100 Vejle
Telefon: +45 5050 9500
Mail: info@kija-design.dk

Klage
Ønsker du at klage over vores opbevaring af dine personlige informationer, kan dette foregå ved henvendelse til Datatilsynet. Du kan læse mere om dine klagemuligheder som borger på www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/hvad-er-dine-rettigheder/
Du finder blanketter og formularer til anmeldelser på www.datatilsynet.dk/media/6930/klage-til-datatilsynet.pdf.

Ændringer i persondatapolitikken
Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg/køb på kija-design.dk.

 

Kija-design.dk benytter cookies. Når du klikker videre i webshoppen, har du givet accept til, at webshoppen bruger cookies. Du kan læse mere om hvilke cookies vi bruger, samt til hvilke formål. Læs mere her
x